top of page

STROIINFO: Инициативата “Шарена Задруга” вдъхва живот на изоставени сгради в с. Голяма Желязна



Проектът "Шарена Фабрика" е насочен към хора, проявяващи интерес да развиват кулинарни умения и култура, както и да наследяват знания от реализирани и действащи български занаятчии. Извън тази група, ние се стремим да достигнем до цялата креативна общност у нас, а и не само, защото вярваме, че разнообразието от идеи, обмен на знания и възможности, е безграничен извор на вдъхновение и спомага за подобряването на цялостната ни среда и качество на живот.


Радваме се, че сред първите ни партньори, които споделят нашето виждане е екипът на stroiinfo.com. Зад гласа на архитектурата у нас стои млад екип от амбициозни и успели архитекти, дизайнери и инженери, които се стараят да дават своята експертна гледна точка за теми и тенденции, които касаят модерните решения за оформяне на градска среда, архитектурния облик на градовете, проблемите и решенията, които съвременният свят предоставя.



Благодарим им за подкрепата и за това, че припознаха проекта "Шарена Фабрика" като част от добрите примери. Заедно ще построим не просто училище, а цял един свят на възможности и разнообразие. Тепърва ще имате възможността да четете специални интервюта с архитектурното студио, което работи по изграждането на Международното училище по кулинария, както и с всички останали, които работят за реализирането на проекта.


Ето и първия от поредица материали, които ще видите до края на годината - ТУК.


___________________


През месец февруари гостувахме и в ефира на BTV и програмата на "Тази Събота и Неделя", за да разкажем повече за инициативата "Шарена Задруга", какво беше началото и какво предстои. Цялото интервю можете да разгледате ТУК.



bottom of page