top of page

Инициатива Шарена Задруга със Специална награда на журито в конкурса за иновации на ФБТИК

В края на март се проведе четвъртото издание на конкурса за иновации на Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК). Официалната церемония по награждаването бе в присъствието на вицепрезидента на Република България – Илияна Йотова, вицепремиер с ресор управление на европейските средства – Атанас Пеканов, както и посланика на Франция - Н.Пр. г-н Жоел Мейер.

Photo credit CCI France Bulgarie


Конкурсът се организира за пръв път през 2018 г. и необходимото и достатъчно условие за участие е проектът да бъде реализиран в България. Една от водещите цели на инициативата е да популяризира български иновативни проекти. В конкурса са отворени три категории- за стартъп, за иновация и категория CSR Project (Проект с корпоративна социална ангажираност).


„Целта на този конкурс е да привлече вниманието към иновативни решения и значими проекти, реализирани от компаниите през 2022 г., година на тежки геополитически и инфлационни кризи. Въпреки трудностите, компаниите демонстрираха устойчивост и ето ни днес по-силни и по-конкурентни!“

~ Стефан Делайе, председател на УС на ФБТИК


Инициатива Шарена Задруга беше номинирана в Проект с корпоративна социална ангажираност. От общо 130 кандидати Инициатива Шарена Задруга бе отличена със Специалната награда на журито. За нас това е огромно признание и чест! И най-хубавото тепърва предстои.


Повече видео кадри от самото награждаване тук.
Comments


bottom of page